Nejmar i Embape ostaju pod jednim uslovom

Francuska 18. nov 202018:41 > 18:56
Getty Image/David Ramos / Staff

Pari Sen Žermen je u pregovorima sa dve najveće zvezde oko produženja ugovora. Kako su Nejmar i Embape na radaru dva najveća španska kluba Barselone i Real Madrida, neće biti lako Parižanima da zadrže obojicu.

Informacije se menjaju munjevitom brzinom. Prvobitno je Nejmar bio raspoložen za produžetak ugovora kada je video u kakvoj je Barselona situaciji, a potom se došlo do informacije da Brazilac ipak čeka izbore na Kamp Nou. Sa druge strane navodno Kilijan Embape je voljniji za produžetak ugoovora, ali samo ukoliko se u njega ubaci klauzula koju bi zainteresovani klubovi (čitaj madridski Real) mogli da plate.

Povezano

Najnoviju informaciju servira „As“ a to je da su dve zvezde ispostavile svoje uslove. A oni se svode na samo jedan. Da u Pariz dođe kapiten Reala Serhio Ramos. Isti izvor navodi i da je Nejmar navodno zvao Ramosa kako bi ga ubedio da dođe u Pariz rečima „Ako dođeš, sledećeg dana potpisujem novi ugovor, a i Kilijan će uraditi isto.“

Videćemo šta će biti od svega, ali da u ovoj priči ima nečeg opipljivog dovoljno govori činjenica da pregovori Ramosa i Reala oko novog ugovora nisu ni približno glatki. Ramos želi ugovor na dve godine, a Real zbog poodmaklih godina igrača, nije voljan da produži na više od jedne.