Bingo Mitrovićevog Strazbura

Podeli:
Stefan Mitrović
REUTERS/Benoit Tessier

Zahvaljujući dvostrukom strelcu Adrijenu Tomasonu, fudbaleri Strazbura upisali su tri dragocena boda na gostovanju Mecu – 2:1, u 25. kolu francuske Lige 1.

Domaći tim imao je snage samo da povede, sredinom prvog poluvremena. Raspoloženi napadač Strazbura izjednačio je na isteku prvih pola sata igre i potom u finišu, šest minuta pre kraja, overio trijumf.

Ceo meč za Strazbur odigrao je srpski reprezentativac Stefan Mitrović.

Najviše golova viđeno je u duelu Monaka i Lorijena (2:2). Pogađala su samo dva fudbalera – Ben Jeder u 48. i drugom minutu sudijske nadoknade vremena za domaći tim, na suprotnoj strani Mofi u sedmom i 62. Rivali su prve golove postizali sa bele tačke.

U tri preostala meča slavili su gosti.

Nim je bio uspešniji od Dižona – 2:0. Trijumf su potpisali Ripar (76) i Eliason (87).

Istovetnim rezultatom, Ren je pobedio Sent Etjen. Buanga (27) i Nordin (71) pogađali su mrežu domaćina.

Nant je sa lakoćom ugrabio tri boda na gostovanju Anžeru (3:1). Simon (4), Luza (7) i Bamba (85) doneli su trijumf „kanarincima“, na suprotnoj strani precizan je bio Mangani, u 33. minutu, sa bele tačke.

Monako je četvrti sa 49 bodova, peti Ren sakupio je 11 manje. Sedmi Mec ima 35, deveti Anžer 34. U donjem delu tabele, Nica, Sent Etjen, Strazbur, Lorijen, Nant, Nim i Dižon rasporedili su se od četrnaeste do, poslednje, dvadesete pozicije.

Komentari

Vaš komentar