Bordo razorio Dižon, bod Ristiću i Škuletiću

Podeli:
Mihailo Ristić
Randy Litzinger/Icon Sportswire

Najubedljiviji trijumf u popodnevnom programu francuske Lige 1 upisali su fudbaleri Bordoa. Sa 3:1 pobedili su Dižon u gostima.

Junak trijumfa bio je dvostruki strelac, Korejac Uo-Ho Hvang. Golovima u 33. i 45. minutu najavio je „trojku“ Bordoa, za čiju overu se postarao De Previl, početkom drugog poluvremena. Dižon je imao snage samo za počasan pogodak, u listu strelaca upisao se Konate, pred kraj susreta.

Ren je stigao do „minimalca“ protiv Strazbura, zahvaljujući Burigeu, strelcu jedinog gola, sredinom prvog poluvremena.

Po tradiciji, srpski reprezentativac Stefan Mitrović odigrao je ceo meč za Strazbur.

U ostala tri susreta nije bilo pobednika.

Zanimljiv duel Nima i Monpeljea okončan je rezultatom 1:1. Pogađali su Kone (63) i Delor (79).

Srpski reprezentativac Mihajlo Ristić odigrao je svih 90 minuta, napadač Petar Škuletić ušao je na teren u sudijskoj nadoknadi vremena.

Istovetnim rezultatom završen je i susret Lorijena i Nice. Gosti su poveli preko Maolide u 58, uzvratio je Visa u 66. minutu.

Po bod su osvojili Lans i Mec (2:2). Klaus (3) i Kahuzak (36) postigli su golove za domaći tim, na suprotnoj strani precizni su bili Vagner (27, jedanaesterac) i Delain (57).

Lans je šesti sa 45 bodova, slede Mec (42), Ren i Monpelje (41). Bordo na jedanaestom mestu sakupio je 36, koliko i dvanaesta Nica. Mitrovićev Strazbur, na 15. poziciji, upisao je 33, Lorijen je 17. sa 28 bodova. U opasnoj zoni, među tri poslednja tima, nalaze se Nim (26), Nant (24) i Dižon (15).

Komentari

Vaš komentar