Fabregas ne ostaje u Monaku, ali želi još da igra

Francuska 13. maj 202217:36
Podeli:
Shaun Botterill / Staff/Getty Image

Sesk Fabregas potvrdio je da neće ostati u Monaku po završetku sezone. Fabregas se trenutno oporavlja od povrede tako da je njegova epizoda u ovom klubu već završena.

„Između mene i Monaka je definitivno priča završena. Ugovor mi ističe u junu i svakako neću pokušavati da ga produžim. Potrebno mi je da budem negde drugo“, rekao je tridesetpetogodišnji fudbaler.

Fabregas je van terena još od septembra, bio je blizu povratka, ali je u aprilu povredio skočni zglob.

„Ovo ne samo da je bila najgora godina u mojoj karijeri već i u životu. Kada nisam srećan na fudbalskom terenu, nisam srećan ni privatno. Imao sam zaista mnogo problema ove godine, a to se odrazilo i na moje mentalno zdravlje“, nastavio je Fabregas.

„Imao sam nekoliko poziva poslednjih nedelja od raznih menadžera koji se raspituju da li želim da radim kao trener. Ali, ova godina je bila toliko loša da prosto ne mogu da završim karijeru na ovaj način, ne nakon što sam uspeo da izgradim ovakvu karijeru. Želim da nastavim da igram. Nije mi bitno gde. Samo želim da uživam i potrudiću se da nađem projekat koji će me zainteresovati“, zaključio je Fabregas.

Komentari

Vaš komentar