Jovetić na slatkim mukama, na ceni i Hakšabanović

Francuska 9. apr. 202114:561 komentar
Podeli:
Stevan Jovetić
Reuters, Ints Kalnins

Stevanu Jovetiću na kraju sezone, tačnije rečeno 30. juna ističe ugovor sa Monakom. Sjajni napadač, koji je u potpunosti uspeo da se oporavi od teške povrede kolena, na meti je mnogo klubova.

Trener Monaka, Niko Kovač, najavio je da će uskoro biti obavljeni razgovori sa menadžerskim timom Stevana Jovetića, ta da će nakon toga biti jasno, da li reprezentativac Crne Gore karijeru nastavlja u Kneževini.

S druge strane, italijanski mediji tvrde, da će Jovetić gotovo sigurno, kao slobodan igrač, ponovo zadužiti opremu Fiorentine, a u medijski rat su se uključile i kolege iz Turske, koje tvrde da Jovetić neće produžiti ugovor sa Monakom, da se neće preseliti u Italiju, nego da će zadužiti opremu Trabzona, koji je prošle sezone osvojio Kup, a trenutno se bori za mesto koje vodi u kvalifikacije za Ligu šampiona (ima šest bodova manje u odnosu na Fenerbahče).

U svakom slučaju, Stevan Jovetić je na slatkim mukama, a ono što mu ide na ruku je činjenica da je slobodan igrač, te da može da bira sredinu u kojoj će nastaviti karijeru.

Gotovo je izvesno da će sredinu promeniti i Sead Hakšabanović koji igra odlično u dresu Norčepinga, kao i u dresu reprezentacije Crne Gore. Međutim, za razliku od Jovetića, koji je slobodan u izboru novog kluba, kod Hakšabanovića se pitaju i čelnici Norčepinga.

Za ofanzivnog vezistu postoji već duže vreme veliko interesovanje Red Bul fondacije, a prema pisanju kolega iz Švedske, sada su na adresu Norčepinga stigle ponude od strane Verdera i Torina.

Komentari

Vaš komentar