Jovetić: Ne žurim nigde, želim sa Monakom u LŠ

Podeli:
Stevan Jovetić
FSCG

Fudbaleri Monaka pobedili su Dižon sa 3:0 u minulom kolu šampionata Francuske. Stevan Jovetić je odigrao kompletan meč, postigao je prvi gol, a ekipa iz Kneževina se probila na poziciju koja vodi u kvalifikacije za Ligu šampiona.

Izabranici Nika Kovača su na trećem mestu, sa četiri boda manje u odnosu na prvoplasirani Lil, sa jednim bodom manje u odnosu na PSŽ, a sa jednim bodom više u odnosu na Lion.

Posle meča, Stevan Jovetić je razgovarao sa kolegama iz Francuske, naglasio je da ga ne opterećuje činjenica da uskoro postaje slobodan igrač, niti ponude koje stižu na njegovu adresu, te da je fokusiran na teren i na ostvarenje cilja, a to je plasman Monaka u Ligu šampiona.

„Ide mi dobro u Monaku i u reprezentaciji Crne Gore. Dosta vemena provodim na terenu, imam kontinuitet, postižem golove, a naravno da sam srećan zbog toga. Cilj koji želimo da ostvarimo je plasman u Ligu šampiona. Na dobrom smo putu, ali neće biti lako do kraja sezone, jer isti cilj imaju i tri izuzetno kvalitetne ekipe, kakve su Lil, PSŽ i Lion”, naglasio je Stevan Jovetić za sajt Lige 1, pa nastavio:

„Ugovor sa Monakom mi ističe 30. juna, ali to u ovom trenutku nije bitno. Naravno da bih davao sve od sebe i da nisam na isteku ugovora. Osećam se dobro i sada mi je najvažnije da nastavim da dajem golove i da Monako dođe do Lige šampiona. O budućnosti ne razmišljam. Nigde ne žurim“, naglasio je Jovetić.

Monako je nedavno stigao i do četvrtfinala Kupa Francuske, a Jovetić postigao poslednji, odlučujući gol u penal seriji sa Mecom.

U narednom kolu, koje je na programu 18. aprila, Monako očekuje novo iskušenje. Stevan Jovetić i saigrači, gostuju ekipi Bordoa.

Komentari

Vaš komentar