Leonardo: Odluka o Mbapeu i Nejmaru uskoro

Francuska 25. feb 202113:281 komentar
Podeli:
David Ramos/Pool via REUTERS

U intervjuu za Le Parizijen, sportski direktor Pari Sen Žermena rekao je da će pregovori sa Kilijanom Mbapeom i Nejmarom o novim ugovorima biti završeni uskoro.

U svetlu interesovanja Real Madrida i Liverpula za Kilijana Mbapea, sportski direktor PSŽ kaže da su pregovori sa napadačem u toku i da je optimista kada je u pitanju njegov ostanak na Parku prinčeva i posle jula 2022. kada mu ističe važeći ugovor.

„Iznenađuju me neke priče koje se pojavljuju. Ima još celu jednu sezonu u ugovoru sa Pari Sen Žermenom. Njegov status u klubu je sve važniji i važniji i njegova odgovornost time raste. Treba uzeti u obzir i neku konstantnost u njegovoj karijeri. Razgovaramo sa njim već neko vreme i stiglo je vreme da se donesu odluke. Ista je sitiacija i sa Nejmarom, razgovaramo i smatram da ćemo uskoro imati ishod tih pregovora“, rekao je Leonardo.

Leonardo je naglasio i da klub želi da produži saradnju i sa Anhelom di Marijom i Julijanom Drakslerom. Obojici igrača ugovori ističu na kraju sezone, ali, kao je rekao, velika je verovatnoća da će Draksler od sledeće sezone imati novi klub.

Komentari

Vaš komentar