Mbape nikad otvoreniji – zašto je Nejmara nazvao klošarom?

Francuska 5. okt 202110:474 komentara
Reuters/Christian Hartmann

Napadač PSŽ Kilijan Mbape je u intervju Ekipu još jednom priznao da je ovog leta želeo da se preseli u Real Madrid i da je uprava Svetaca bila upoznata sa njegovom odlukom, ali transfer nije realizovan.

Kraljevski klub je za francuskog reprezentativca nudio 220 miliona evra, ali je rukovodstvo PSŽ ostalo pri stavu da Mbape nije na prodaju iako mu ugovor ističe na kraju sezone 2021/22.

Povezane vesti

Ostao sam i srećan sam. Međutim, daleko sam od potpisivanja ugovora i ostanka. Želeo sam da odem. S obzirom na moju situaciju dva meseca nismo razgovarali o novoj saradnji, otkad sam rekao da želim da odem,“ poručio je Mbape i nastavio:

„Kad kažem odlazak, govorim o Real Madridu. Real je poslao ponudu. Mislio sam da je moje vreme u Parizu završeno i odlazak je bio logičan sledeći korak. Da sam otišao, to bi bio samo Real. Drugi klubovi nisu postojali.

Parižane je pojačao Lionel Mesi, ali ni dolazak jednog od najboljih fudbalera sveta nije uticao na Mbapeove planove.

Privilegija je igrati sa Mesijem. On je sjajan. Ipak, ne donosim odluke na impulsivan način. Dugo sam razmišljao o ovome,“ a potom se osvrnuo na sukom na Nejmarom tokom jednog meča, kada je Brazilca nazvao „klošarom“.

„Da, nazvao sam ga klošarom jer nisam bio srećan njegovim dodavanjem. Takve stvari stalno se dešavaju u fudbalu. Kasnije smo pričali i nema nikakvog problema između nas. Dogode se takve stvari kada želiš pobedu. Poštujem Nejmara kao fudbalera i čoveka,“ istakao je Mbape.

Posle svega, videćemo da li će sjajni napadač već u januaru napustiti Pariz i obući dres Kraljevskog kluba.

Komentari

Vaš komentar