Serhio Ramos zasenio Ajfelov toranj

Francuska 6. jul. 202110:271 komentar
Podeli:
REUTERS/Susana Vera

Serhio Ramos će danas ili najkasnije sutra i zvanično postati član Pari Sen Žermena. Ugovor će biti potpisan na dve godine.

Svi uslovi su dogovoreni između PSŽ-a i Ramosa, odnosno njegovog brata i menadžera Renea. U utorak će sjajni defanzivac obaviti lekarske preglede i očekuje se da ako sve bude u redu stavi paraf na saradnju sa vicešampionom Francuske.

povezane vesti

Koliko je važan dolazak Ramosa u Pariz, vidi se i po naslovnoj strani Lekipa, jedne od najpoznatijih novina na svetu. Na naslovnoj strani su promenili grb grada i kluba i umesto Ajfelovog tornja stavili Serhija Ramosa uz potpis „Spomenik u Parizu“.

Ramos u Pariz dolazi posle 16 godina provedenih u Realu iz Madrida, za koji je odigrao 671 utakmicu. Madriđani su nudili ugovor Seriju na godinu dana i smanjenje plate od 10 posto zbog krize izazvane koronavirusom.

Međutim, Ramos nije hteo da pristane na to. Godišnje zarađuje 12 miliona evra, a i tražio je produženje ugovora na dve godine. Florentino Peres, predsednik Reala, nije izašao u susret kapitenu i došlo je do rastanka.

PSŽ je sačekao rasplet, prihvatio sve uslove Ramosa i u svoje redove doveo jednog od najboljih štopera sveta.

 

 

Komentari

Vaš komentar