Tutosport: Ako Mbape ode u Real, Kristijano će u Pariz

Francuska 10. apr 202111:25
Podeli:
Cristiano Ronaldo
xFotoagenziax

Kako piše torinski Tutosport Kristijano Ronaldo je na izlaznim vratima Juventusa, a ovakav transfer je još verovatniji ako se u Parizu desi transfer o kom svi pričaju.

Kilijan Mbape je navodno obavestio čelnike Pari sen Žermena da ne želi da igra više za taj klub posle 2022. godine kada mu ističe ugovor. To znači da bi Parižani morali da ga prodaju predstojećeg leta ako žele na njemu nešto da zarade na ime obeštećenja. Real Madrid je negde očekivana destiancija za najboljeg fudbalera PSŽ, posebno zbog Kilijanovog odnosa sa Zinedinom Zidanom.

Ipak ukoliko PSŽ osatne bez Mbapea, onda ipak „sveci“ imaju plan ko će da mu bude zamena. Tutosport piše da će to biti Kristijano Ronaldo koji bi možda i mogao da ode iz Juventusa. Klub je daleko od titule prvaka Evrope, ove godine i od titule pravaka Italije, a sa druge strane plata portugalskog veterana je veliki teret za budžet „stare dame“. To bi bili argumenti za odlazak Kristijana, ali sa druge strane se piše da transfer i nije toliko verovatan.

Naime CR7 i Juve bi trebalo da počnu razgovore o novom ugovoru, jer aktuelni ističe baš kada i Mbapeu, na kraju sezone 2021/22.

Komentari

Vaš komentar