Marković ne ide iz Partizana

LAZAR Marković trenutno nema cenu, jer nije na prodaju. Ponavljali su to redom, sportski direktor Partizana Mladen Krstajić, zatim pre neki dan predsednik crno-belih Dragan Đurić, a istu priču “pečatirali” su i menadžeri super talentovanog napadača, Fali Ramadani i Nikola Damjanac. Projekcija budućnosti srpskog bisera je sasvim jasna, uverava iskusni menadžer, a napravljena je u dogovoru sa Partizanom.

– Lazar će igrati u Partizanu još dve-tri godine – ističe Ramadani za “Večernje novosti”. – To je zajednička procena naše agencije, Partizana, samog igrača i njegovih roditelja. Zato su sve priče oko interesovanja nekih klubova apsolutno netačne. Damjanac i ja nismo dobili nijednu zvaničnu ponudu za Markovića!

Fiorentina je navodno nudila 3,5 miliona evra, sportski direktor Mladen Krstajić je potvrdio interes Šahtjora za četiri miliona, sutra će se javiti neko treći.

– Sve su to medijske spekulacije. Fiorentina i ne poznaje Markovića i nikad ga nije gledala, a ne znam da li ga je posmatrao neko iz Šahtjora. I zato, da ne bismo davali mašti na volju, tvrdim da Partizan i ja ne razmišljamo o transferu ovog igrača u skorije vreme. Zato nikad nismo ni pričali o novcu, niti na temu koliko zaista vredi Lazar. Ja tako ne radim, za nas Marković sada nema cenu.

S obzirom na činjenicu da je mladi Čačanin (17) iz osnovne škole uskočio na fakultet, jasno je da će vremenom njegova cena samo rasti.

– Cenu igrača na tržištu formira kvalitet, interesovanje u datom momentu, ali u fudbalu se jasno znaju vrednosti. Na srpskom tržištu nema mnogo pravih igrača, Marković je neverovatan potencijal i kao takav će vredeti zaista mnogo ako nastavi da se razvija ovim tempom. Zato je važno da sada ima dobar rad i mirnu glavu – uverava Nikola Damjanac.

Marković, dakle, ostaje da igra i razvija se u Humskoj. A kolika će biti njegova cena kada jednog dana krene u inostranstvo, zavisi pre svega od Lazara.

Author: Novosti