Jelenković: Nikoga Budaren nije tukao, Ješić ga izbacio

Fudbal ostalo 29. sep. 201615:39 > 15:42
Podeli:
Printscrean

Francuz Fabijen Budaren rekao je da je, dok je igrao za Liteks, udario tadašnjeg trenera Miodraga Ješića, jer mu je navodno tražio novac da bi igrao. Srpski trener je to oštro negirao, a i bivši kapiten bugarske ekipe Nebojša Jelenković potkrepljuje Ješićevu priču.

– Pod broj jedan, kako to pretrčao si ceo teren? Pa gde si bio na treningu ako ne na terenu!? Ne poznajem mnogo tog Francuza, proveli smo u klubu zajedno samo dve nedelje, ali čim smo došli videli smo da ga Ješić ne vidi u timu. I Francuz je to video, pa je stalno nešto negodovao, sugerisao rukama po treninzima, radio šta je hteo. I jednom kad se tako razmahao na treningu u Dubaiju, Ješa mu je prišao i poslao ga u svlačionicu. Bilo je tu naravno psovki, dešava se to, ali ništa više. Odmah sutradan Liteks je Francuza vratio avionom za Bugarsku, pa su ga posle poslali na pozajmicu u Rumuniju. Ma sve u svemu, smešna priča – rekao je Jelenković.

Budaren je najproduktivniji period karijere imao u Sent Etjenu od 1996. do 2001. i u Sošou od 2001. do 2006. Potom je igrao u Dižonu, Liteksu, bio pozajmljen Univerzitatei iz Kluža, zatim u Vanu, Orijaku, Pontiviju i Feru.