San Lorenco u 86. minutu do prvenca

Fudbal ostalo 26. apr. 20174:05 > 4:07
Podeli:
Getty Images/Jeff J Mitchell

Fudbaleri San Lorenca i Atletiko Tukumana ostvarili su prve pobede ove sezone u Kopa Libertadores u utakmicama četvrtog kola koje su odigrane u utorak.

Argentinski klub je rezultatom 2:1 pobedio Universidad Katoliku, a junak tog trijumfa bio je Kristijan Barios, koji je postigao gol odluke u 86. Minutu.

Prethodno je San Lorenco u Buenos Ajresu vodio od 36. minuta, kada je strelac bio Nikolas Blandi, a nadu gostima dao je Fernando Kordero osam minuta pre Bariosovog pobedonosnog pogotka.

San Lorenco je posle prvog trijumfa ove sezone ostao na poslednjem mestu grupe 4 sa četiri boda, koliko ima i Paranense. Flamengo je na čelu te grupe sa šest bodova iz tri utakmice, a prati ga Universidad Katolika sa bodom manje i utakmicom više.

Atletiko je slavio protiv bolivijskog Vilstermana takođe rezultatom 2:1. Argentinski klub je trijumf obezbedio golovima Ignasija Kanuta i Davida Barbone u roku od 24 minuta. Luis Karlos Kabesas je u 79. minutu samo uspeo da ublaži poraz svog tima.

Na čelu grupe 5, Palmeiras ima sedam bodova iz tri utakmice, a prate ga Vilsterman sa šest, Atletiko sa četiri i Penjarol sa tri.