Džon Obi Mikel pomaže gradnju bolnice u Nišu

Fudbal ostalo 31. jul 20174:32 > 4:44
Podeli:
EXIT Press

Legendarni nigerijski reprezentativac Džon Obi Mikel, nekadašnji igrač Čelsija a sada član kineskog Tijanđin Tede, uključio se u pomoć izgradnje hemato-onkološkog odeljenja dečje bolnice u Nišu.

Džon Obi Mikel je poslao dva dresa londonskog kluba u kojima je proveo više od deset godina sa posvetom „Za decu Srbije“ i svojim potpisom.

Kada je čuo za veliki projekat gradnje hemato-onkološkog odeljenja pri bolnici u Nišu u kojoj će mališani koji boluju od raka dobiti najbolje moguće uslove za izlečenje, istog momenta se odazvao pozivu da se priključi akciji i tako pored dresova poslao i svoju podršku. Dres Džon Obi Mikela možete kupiti u okviru akcije „Oglasi za život“ na posebnoj stranici Halo Oglasa po ceni od 150 evra i 200 evra.

Na istom mestu mnoge poznate ličnosti prodavaće nove stvari, kao i svoje uspomene, a sav novac prikupljen od prodaje namenjen je finišu izgradnje dečjeg hemato-onkološkog odeljenja u Nišu. 

Detaljnija uputstva za učešće u humanitarnoj akciji možete pronaći na www.oglasizazivot.rs .

Džon Obi Mikel je u karijeri igrao za norveški Lin, Čelsi sa kojim je osvojio 11 trofeja i Tijanđin, u koji je stigao u januaru. Za reprezentaciju Nigerije je odigrao 78 mečeva i postigao pet golova.