Boka Juniors: Nemamo nikakav dogovor sa Tevezom

Fudbal ostalo 19. dec 201710:57 > 10:59
Scott Halleran/Getty Images

Sve se češće priča o povratku Karolsa Teveza u Boka Juniors, ali još uvek nema zvaničnog dogovora.

Boka Juniors je demantovala da je već postigla dogovor sa Tevezom koji baš i ne uživa u Šangaju. Kada je krajem 2016. otišao u Kinu Tevez je postao jedan od najplaćenijih igrača sveta, sa navodnom platom od 615.000 funti nedeljno.

Na zvaničnom sajtu kluba objavljeno je ovim povodim i saopštenje:

„Boka Juniors želi da pojasni da klub nije obavio nikakve razgovore ili pregovore sa Karlosom Tevezom o budućem ugovoru. Prema informacijama koje su nama dostupne, igraču ugovor sa trenutnim klubom Šangaj Šenhuom traje do kraja 2018. godine i nije nam poznato da li postoji klauzula po kojoj ugovor može biti raskinut ranije.“

Podpredsednik Boka Juniorsa Horasio Paolini je prethodno nagoveštavao u svojim izjavama da je sporazum sa Tevezom „blizu realizacije“ i da će do njegovog povratka nejverovatnije doći.

Za tamošnji TyC Sports je rekao:

„Trebalo bi da sve rešimo narednih dana. Često se viđam sa njim, živimo blizu jedan drugome. Poslednji put smo se videli prethodnog vikenda, pravili smo roštilj. I ja sam optimista.“

Izgleda da će taj optimizam ipak morati malo da se „sputa“ jer je Tevezova budućnost trenutno u Kini. Šangaj Šenhua ga je obavestio da mora da se pridržava ugovora i da oko božićnih praznika mora da se vrati u Kinu.