Engleski as i Stouk u akciji "Zajedno za život"

Fudbal ostalo 5. apr 201811:39 > 11:43
You Tube

Humanitarna organizacija „Zajedno za život“ nastavlja sa humanitarnim internet aukcijama dresova, a nakon srpskih proslavljenih klubova i sportista, ovoga puta dres je donirao engleski Premijerligaš Stouk Siti, a poziv za uključivanje u akciju stiže ni manje ni više nego od Pitera Krauča.

Getty Images/Matthew Lewis

Humanitarna organizacija „Zajedno za život“ pokrenula je jedinstvenu aukciju dresa na ovim prostorima, ovoga puta u saradnji sa Stouk Sitijem, koju je omogućio NORDEUS, čija je igrica i jedan od najuspešnijih srpskih brendova, „Top Eleven“ i oficijelni sponzor ovog Engleskog Premijerligaša.

Na aukciji je ponuđen dres koji je potpisan od strane prvotimaca kao što su Piter Krauč, Kurt Zuma, golman engleske reprezentacije Džek Batland i ostale zvezde Stouk Sitija i engleskog fudbala.

„Želeo bih da pozovem sve da podrže inicijativu i uključe se u akciju kupovinom dresa koji smo potpisali moji saigrači i ja“, rekao je gorostasni golgeter Piter Krauč, koji je sa zadovoljstvom pristao da učestvuje u akciji i snimio specijalan video poziv u kojem poziva ljude da se uključe u akciju.

Uz dres je takođe obezbeđen i jedinstveni sertifikat kojim Stouk Siti potvrđuje da je dres originalan, kao i potpisi prvotimaca na njemu.

Dres potpisan od strane Pitera Krauča i njegovih klupskih drugova biće na internet aukciji naredih pet dana putem sledećeg linka:

https://www.limundo.com/kupovina/Humanitarne-akcije/Zajedno-za-zivot/Potpisani-dres-Stouk-Sitija-i-poziv-PITERA-KRAUCA/65123689

Sav prihod od prodaje dresa namenjen je fondu za troškove lečenja Humanitarne organizacije “Zajedno za život” koja pomaže deci u procesu lečenja u zemlji I inostranstvu, kao I njihovim roditeljima.

Humanitarnu organizaciju “Zajedno za život” osnovao je Jovan Simić, u javnosti poznat po brojnim humanitarnim akcijama za lečenje dece kao što su aukcije dresova, Sportski Bazari I humanitarne utakmice.