Argentina: Pobeda Rivera i sa igračem manje

Fudbal ostalo 31. mar. 20194:40 > 4:56
Podeli:
Francois Nel, Getty Images Sport

U mečevima večeri pobede su zabeležili Independijente, Godoj i River i to sa igračem manje, dok su San Lorenco i Himnasija La Plata odigrali 1:1.

Šampionat se bliži kraju, a iako je šampion Kopa Libertadores u poslednje vreme igrao u najboljoj formi, ipak nije uspeo u misiji da do poslednjeg kola sustigne najvećeg rivala na trećem mestu Boka Juniors. Međutim, to im nije smetalo da ipak slave u Kordobi 2:0 protiv Taljeresa, a junak je bio dvostruki strelac Ignasio Fernandes. River je četvrti, na mestu koje vodi u kvalifikacije za Kopa Libertadores, u kom će svejedno učestvovati kao branilac trofeja. Sa druge strane Taljeres će se u poslednjem kolu boriti da sačuva devetu poziciju, poslednju koja vodi u Kopa Sudamerikana.

Važan korak ka plasmanu u drugo takmičenje po renomeu u Južnoj Americi napravio je Independijente pobedom Veleza 2:1, ali moraće da pobedi u poslednjem kolu ili će u suprotnom čekati ostale rezultate. Godoj Kruz je savladao istim rezultatom Patronatom, dok je između San Lorenca i Himnasija La Plate bilo 1:1.