Nagoja i Kavasaki remizirali u korist Tokija

Fudbal ostalo 17. maj. 201914:37 > 14:46
Podeli:
Matt Roberts/Getty Images

Kavasaki i Nagoja su igrali 1:1 u 12. kolu japanske J-lige, Hirošima je izgubila od Sagan Tosua 1:0, dok je Šonan bio bolji od Urave 3:2.

Kavasaki Frontale i Nagoja Grampus su na trećem odnosno drugom mestu na tabeli, sa sa tri odnosno četiri boda zaostatka za Tokijom. Takvo stanje na tabeli je posle 12. kola u kom su ova dva tima igrala nerešeno. Prva je na gostovanju Kavasakiju povela Nagoja golom Mateusa u 45. minutu. Iako je Nagoja bila bolja u drugom poluvremenu izjednačenje je stiglo u 69. minutu, a strelac je bio Leandro Damijao. 

Hirošima je izgubila još jednom i to ovoga puta kod kuće od Sagan Tosua, a jedini gol je postigao Salomonson u 86. minutu, a to je bio autogol fudbalera domaćeg tima. 

Urava je protiv Šonana postigla dva gola za tri minuta. U 22. minutu je Nagasava postigao prvi gol, da bi u 25. Nabut povisio na 2:0. U drugom poluvremenu je Kikući postigao dva gola u 47. i 79. minutu. Taman kada je delovalo da će Urava i Šonan podeliti bodove, gol za trijumf gostiju u 94. minutu postigao je Jamane.