Džajić ima protivkandidata na izborima u Zvezdi

Fudbal ostalo 10. dec 201221:50 > 21:51
Podeli:

Izbori u FK Crvena zvezda zakazani su za sledeću nedelju, a Dragan Džajić dobio je protivkandidata. Kako je B92 nagovestio pre tri nedelje kandidaturu za mesto predsednika FKCZ podneo je Branko Tekić.

Tekić je u ponedeljak predao svoju kandidaturu fudbalskom klubu Crvena zvezda, a još uvek nije poznato da li je ona prihvaćena i da li će se njegovo ime naći na listićima 17. i 18. decembra.

Tekić je u novembru predstavio osnove svog programa i izjavio da je prvobitno kandidaturu poslao klubu iz Ljutice Bogdana još u septembru, kada je postalo jasno da Vladan Lukić neće još dugo voditi klub, ali dok još uvek nije bilo poznato da će ozbiljnu ulogu u sanaciji preuzeti država.

Dragana Džajića je za predsednika predložila Radna grupa prošlog petka, a do sada je Tekić jedini protivkandidat. Na prošlim izborima, maja ove godine, Vladan Lukić bio je jedini kandiodat za predsednika.

Po najavama iz kluba, nedelju dana posle izbora biće sazvana Skupština, na kojoj će biti postavljena kompletna uprava kluba.

Author: AK