Turski kup u utorak na našim kanalima

Podeli:

Svi znamo da je turski fudbal, pored ruskog, jedan od onih koji napreduje krupnim koracima, a u sledeća tri dana videćemo mnogo dobrih timova i dobrih mečeva iz turskog kupa.

U utorak krećemo od 12:00 na SK Prime duelom Altaja i Burse. Može li Bursa sa zvučnim imenima kao što su Ilhan Manzis i Fernando Beluši da poruši istanbulski poredak?

Na Sport Klubu od 14:30 pratimo duel Gacijantepa i Sivaspora. Siva je veoma zanimljiv klub, koji je prethodnih godina uložio velike sume novca u tim, ali nikako da im se to isplati. Možda baš u ovom takmičenju? Od 18:00 smo u Istanbulu, gde je Galatasaraj apsolutni favorit protiv drugoligaša 1461 Trabzona. Pitanje je samo koga će odmarati Fatih Terim, a koje od zvezda će staviti na teren.

Na SK+ od 17:00 gledamo Karabukspor, koji smo upoznali i prošle sezone na kanalima Sport Kluba, protiv Eskišehira, koji smo još više upoznali na kanalima Sport Kluba prošle sezone. Ipak, za jedne će put morati da se završi danas i sada. Osim ovoga preporučujemo i zaostali meč Premijer lige između Sanderlenda i Redinga. Uživajte!

Author: BJ