Libertadores: Sigurna Boka, Flamengo na penale (VIDEO)

Fudbal ostalo 1. avg 20198:12 > 8:13
Podeli:
Bruna Prado/Getty Images

Ekipe Sero Portenja, Internasionala, Boke Juniors i Flamenga plasirale su se u četvrtfinale Kopa Libertadores.

Posle 0:0 u prvoj utakmici, San Lorenco je poveo u Paragvaju golom Bareira iz penala u 18. minutu, ali je Sero Portenjo u nastavku preokrenuo pogocima Lariveja u 56. iz penala i Ruisa u 63. minutu na asistenciju Karisa. Sledeći rival Paragvajcima biće River Plejt, koji je još ranije eliminisao Kruzeiro.

Brazilski Internasional je, posle pobede 1:0 u Urugvaju, dobio Nasional i kod kuće, ovoga puta sa 2:0, a strelci su bili Moledo u 18. minutu, i to na dodavanje 38-godišnjeg Andresa D‘Alesandra, i Gerero u 94. minutu.

https://youtube.com/watch?v=tPHwNGIBOZY

Internasional će u četvrtfinalu igrati sa Flamengom, koji je posle boljeg izvođenja penala eliminisao Emelek. Posle poraza 2:0 u prvom meču, Flamengo je golovima Gabrijela u 10. minutu iz penala i potom u 19. minutu brzo neutralisao zaostatak, ali nije zadao završni udarac. Arojo i Keiros su promašili penale i bili su tragičari za ekvadorsku ekipu.

Boka Juniors je ukupnim rezultatom 3:0 izbacila Atletiko Paranense – posle 1:0 u gostima, bilo je 2:0 kod kuće golovima Abilje u 57. i Salvija u 95. minutu. Boku sada čeka LDU Kito.

https://youtube.com/watch?v=69FEYfTy0FE

U poslednjem četvrtfinalu Palmeiras igra sa boljim iz dvoboja Gremio – Libertad Asunsion (prvi meč 2:0 za brazilsku ekipu).