Tokio prati Kašimu, sigurna i Jokohama

Podeli:
Masashi Hara/Getty Images

Ekipa Tokija pobedila je Kobe u gostima sa 3:1 u 29. kolu japanske Džej lige i sada na drugom mestu ima 56 bodova, koliko i prvoplasirana Kašima.

Takahagi, Silva i Hašimoto golovima su već u prvom poluvremenu rešili pitanje pobednika, a počasni pogodak u nastavku za domaće je dao Oumari.

Povezano

Sa bodom manje od vodećeg dvojca treća na tabeli je ekipa Jokohama Marinosa, i to posle trijumfa nad Šonanom kod kuće sa 3:1 – Nakagava, Mateus i Žunior bili su strelci, a poraz gostiju u samoj završnici meča ublažio je Jamasaki.

Posle pobede nad Šimicuom 2:1 na strani, Hirošima je četvrta na tabeli sa 50 bodova. Poveli su domaći preko Daglasa, ali su u drugom poluvremenu preokret gostima doneli Kavabe u 54. i Daglas Vijera u 80. minutu.

Gamba Osaka i Kavasaki remizirali su 2:2, ekipa Vegalta Sendaija slavila je u Nagoji 2:0 pogocima Hiraoke i Ramonda, dok su u poslednjem meču dana Sagan Tosu i Džubilo Ivata remizirali 2:2. Džubilo je uprkos bodu ubedljivo poslednji sa 22 boda, a Sagan je sa 32 boda mesto iznad zone ispadanja, jednim više od Šonana.