SPFN: Kupio tri meča, sad preti članovima porodice!

Podeli:
Sindikat profesionalnih fudbalera Nezavisnost

Od pretnji igračima predsednik Fudbalskog kluba Loznica prešao je na pretnje članovima porodice predstavnika Sindikata fudbalera.

Nakon što je pre dva dana Sindikat profesionalnih fudbalera „Nezavisnost“ na svojoj Fejsbuk stranici objavio snimak na kome se čuje kako, u tom trenutku neimenovani, funkcioner preti igračima svog tima i priča kako je „kupio tri utakmice“ stvari su počele da se raspetljavaju.

SPFN je dobio potvrdu da se radi o Vlastimiru Lukiću, predsedniku FK Loznica, koji se takmiči u Srpskoj ligi Zapad.

Poslušajte snimak koji je objavljen na Fejsbuk strani SPFN.

Na snimku se jasno čuje kako Lukić preti igračima jer nisu dovoljno dobri,jer se ‘čuvaju’ i kako napominje da „on nikoga nije doveo da bi se klub borio za opstanak“, a da mora da kupuje utakmice.

Dodao je i da bi drugačije bilo „da mi nismo završili tri utakmice“.

Jednog po jednog igrače je pitao koliko im je dužan, a već kod drugog je razgovor prerastao u svađu, vređanje i izbacivanje igrača iz svlačionice neobučenog i bosog. Prvo mu je rekao da vrati sve pare i dođe po ispisnicu, a zatim pripretio i da mu ispisnicu nikada neće dati.

Pošto je snimak izašao u javnost, Lukić je očigledno pokušao da preti i van svog kluba.

Ovim povodom, na Fejabuk stranici SPFN oglasio se predsednik Sindikata Mirko Poledica:

Poštovani,

Čovek koji je snimljen u priznanju nameštanja tri utakmice zove se Vlastimir Lukić i aktuelni je predsednik FK Loznica iz Loznice. Vlastimir Lukić je danas pozvao jednog bliskog člana moje porodice da joj objasni koliko je on opasan. Nažalost, nije bio dovoljno hrabar da pozove mene, uglavnom ti hrabri samo zovu osobe suprotnog pola, a ona je nakon razgovora bila vidno uznemirena i uplašena. Kroz moj desetogodišnji rad u fudbalu prošlo je na desetine „Vlastimira Lukića“ i nikada nijedan nije mogao da me uplaši, niti će. Današnjem „opasnom“ Vlastimiru Lukiću javno obećavam da će biti krivično gonjen i da će veoma brzo biti bivši fudbalski funkcioner,“ navodi se u saopštenju.