Priča koja je odjeknula: Kolarov emotivno o Mihajloviću

Fudbal ostalo 5. mar 202011:00 > 11:00
print screen

Kapiten reprezentacije Srbije Aleksandar Kolarov emotivno je govorio o Siniši Mihajloviću u najnovijoj epizodi serijala 'Putevima sporta' koji možete da gledate na Sport Klubu.

U epizodi koja je bila posvećena srpskom stručnjaku, Kolarov je ekskluzivno otkrio nekoliko anegdota koje ilustruju njegov odnos sa Mihajlovićem.

„Sa Sinišom sam sarađivao u reprezentaciji, ali i pre toga sam ga voleo. Ne samo ja, već i otac i brat. Uvek je za nas bio nešto iznad“, rekao je Kolarov.

„Imamo sjajan odnos. Njegova familija živi u Rimu, pa smo se super družili kad je živeo tu. Čujemo se stalno“.

Povezano

Pristio se potom fudbaler Rome i momenta kada je Mihajlović saopštio da boluje od leukemije.

„Sećam se kad je bilo to, pitali su me zbog čega Siniša ima konferenciju u dva. Rekao sam da ne znam, da mu možda ovi iz Bolonje nisu kupili dva, tri igrača i da će sve da kaže i ode. Međutim, bio sam u šoku kad sam saznao. Leukemija. Uvek sam mislio da je Miha neuništiv. Mislio sam da može da izađe na crtu i sukobi se sa stotinu ljudi i da ih sve pobedi. I on je imao takvu veru u sebe. Onda te slomi kad vidiš da nije sve tako kako mi mislimo. Zamisli se čovek sto puta, ali ide se dalje.“

Otkrio je Kolarov i kada se prvi put čuo sa srpskim stategom.

„Ja sam potpisao za Lacio. Zvonio mi je telefon, nisam znao ko je. Javio sam se i on se predstavio. Pomislio sam ko je od mojih drugova. Onda sam prepoznao njegov glas. Ustao sam, izašao iz sobe. Rekao mi je da je tu, da mu samo javim ako mi nešto treba. Bio sam ne u šoku, nego sam se pitao gde se on mene setio. Pomogao mi je posle i da nađem stan, onda smo se i sprijateljili“.

Svi portali vodećih italijanskih novina uključujući Gazzetta dello sport i Corriere dello sport citirali su delove ovog intervjua. Emotivna priča nije promakla ni domaćim medijima.