KONKAKAF LŠ: Okršaj u Montrealu, kao i na SK

Fudbal ostalo 10. mar. 202020:40 > 20:43
Podeli:
Alexander Hassenstein, Getty Images

U noći između utorka i srede igra se prvi meč četvrtfinala KONKAKAF Lige šampiona između Montreal Impakta i Olimpije.

Stadion Saputo u Montrealu biće poprište borbe između domaćeg Impakta i predstavnika Hondurasa Olimpije.

U prethodnoj rundi takmičenja oba tima obezbedila su prolazak u četvrfinale bez pobede, pošto je klub iz Kanade u dvomeču sa Saprisom odigrao 2:2, ali je zbog golova u gostima izbacio ekipu iz Kostarike. Sa druge strane, popularni Lavovi iz Tegusigalpe eliminsali su još jednog predstavnika MLS šampionata Sijetl Saunderse i to posle boljeg izvođenja penala, pošto je u oba meča rezultat bio identičan – 2:2.

Treba istaći činjenicu da je nova sezona za Montreal počela krajem februara i da će ovo biti tek peti takmičarski meč za ekipu čuvenog Tijerija Anrija u 2020. godini.

Olimpija je odigrala mnogo veći broj mečeva, o čemu dovoljno govori podatak da iza sebe već ima 12 utakmica u prvoj ligi Hondurasa, gde zauzima drugu poziciju.

Montreal i Olimpija su do sada odigrali dva međusobna susreta i to u sezoni 2008/09 u grupnoj fazi KONKAKAF Lige šampiona. Na pomenutim okršajima Impakt ima pobedu i remi uz gol razliku 3:2.

Meč iz Kanade možete pratiti u noći između utorka i srede od jedan sat posle ponoći uz direktan i ekskluzivan prenos samo na SK 1.