Zašto je Sesk morao da kupi Rendž Rover za 950 funti?

Fudbal ostalo 15. mar 202019:07 > 19:10
Podeli:
Clive Rose, Getty Images

Vezni fudbaler Monaka Sesk Fabregas sa svojim pratiocima na Instagramu podelio je neobičnu priču koja se dogodila 2018. godine dok je bio član Čelsija.

Španac je izgubio opkladu sa golmanom Vilijem Kabaljerom i morao je da mu kupi Rendž Rover.

Međutim, u opkladi se nije spominjao kvalitet automobila, a Fabregas je čuvaru mreže ‘poklonio’ havarisan i neupotrebljiv SUV za 950 funti.

Nakon što su priču iz 2018. godine saznali novinari i mnogi su me pitali da li je to istina, vreme je da ispričam sve,“ napisao je Fabregas na Instagramu.

„Mnogo puta tokom godina ostajao sam posle treninga da šutiram penale. Uvek sam pravio male oklade sa golmanima. Jednom sam bio previše sigurna u sebe i situacija je izmakla kontroli. Bio je red na Vilija Kabaljera i rekao sam mu da ću mu kupiti Rendž Rover ako odbrani udarac. Nažalost po mene, odbranio je. Počelo je od osećaja najvećeg samopouzdanja do osećaja najveće budale na svetu. Momci su se smijali i vikali da treba da platim dug.

Iskusni vezni igrač je održao reč…

„Otišao sam do otpada i tamo našao havarisan Rendž Rover, koji nije mogao da se koristi, i kupio ga za 950 funti. Sutradan su ga doveli u bazu kluba. Ostalo možete videti u videu. Pouka ove priče: ne kladiti se. Ni na kakvu sumu.“