Ćurčić za SK: Manite se Instagrama i pomozite starijima

Podeli:
sport klub

Nekadašnji vezista Partizana, Aston Vile i Kristal Palasa Saša Ćurčić istakao je za Sport klub da aktivno pomaže starijim licima u krizi izazvanoj koronavirusom i pozvao je i ostale javne ličnosti da učine isto.

Volontiram, nosim pakete našim bakama i dekama. To mi je sada zanimacija. Ja sam svetski humanitarac“, istakao je Ćuričić i dodao:

Apelujem na mlade i zdrave ljude da nam se pridruže. Ja imam jak imunitet, ali niko nije sasvim imun, pa apelujem na druge javne ličnosti koje žele da se bave humanitarnim radom, da se jave i da volontiraju. Poslednje dve sedmice sam aktivan na Dorćolu jer je to moj kraj i želim da pomognem starijim ljudima. Javne ličnosti, koje sede u dnevnim sobama, treba da se manu Instagrama i da se priključe“.

Dugo je živeo u Londonu, gde je ozbiljna situacija usled pandemije koronavirusa.

Čuo sam se sa Borisom – premijerom Engleske, pre dve nedelje. On je bio u situaciji 50 prema 50, na granici života i smrti, ali se izvukao. To pokazuje koliko je ozbiljna situacija u Engleskoj“.

48-godišnjak se trenutno nalazi u Beogradu, iako već neko vreme boravi u Kini.

Došao sam u Beograd da bih u Kineskom konzulatu završio neki posao u vezi sa ugovorom. Međutim, aerodrom je zatvoren dva-tri dana pre nego što je trebalo da otputujem  Tamo je situacija za fudbal odlična, igraće se utakmice za desetak dana. U Kini se situacija vraća u normalu. Kina je zemlja budućnosti“, zaključio je Ćurčić.

Studio Sport kluba počinje u 21.30 časova.