Poznati polufinalisti Mozzart All Star turnira

Fudbal ostalo 15. apr 202022:17 > 22:17
SK

U sredu su odigrani četvrtfinalni dueli u okviru velikog humanitarnog "All Star" turnira u igri FIFA 20, koji organizuje kompanija Mozzart. Kako su se profesionalni sportisti snašli sa džojpedom mogli ste da gledate na SK1.

Virus korona naterao je profesionalne sportiste da loptu zamene džojpedom i da tako prekrate vreme tokom izolacije.

Kompanija Mozzart je u saradnji sa Sport Klubom odlučila da ih sve okupi na jednom mestu u okviru velikog humanitarnog „All Star“ turnira u igri FIFA 20.

U žrebu se našlo sedam fudbalera – Mihajlo Nešković, Luka Adžić, Nikola Milenković, Luka Jović, Veljko Nikolić, Ivan Šaponjić i Boris Radunović i košarkaš španske Manrese Luke Mitrovića.

U sredu su odigrani četvrtfinalni dueli, tokom kojeg smo videli odličan fudbal i zaista veliki broj golova. Bila je to sjajna zabava za sve koji su mečeve pratili putem televizijskih ekrana iz svojih domova na Sport klubu 1 uz komentare Darka Plavšića i Vlade Novakovića.

U polufinale su se plasirali Luka Adžić, Nikola Milenković, Ivan Šaponjić i Veljko Nikolić. Prvi polufinalni par čine Adžić i Nikolić, dok se u drugom delu žreba nalaze Šaponjić i Milenković.

Polufinala su na programu u četvrtak od 20.30 uz prenos na kanalima Sport Kluba.

Podsetimo, kompanija Mozzart odlučila je da zajedno sa pobednikom dodeli ukupno 10.000 evra Infektivnoj klinici, a svaki gubitan tiket (čija je vrednost uplate bila 500 dinara) takođe će biti prosleđen u humanitarne svrhe.

Rezultati: Luka Adžić (Mančester Siti) – Mihajlo Nešković (Liverpul) 3:2; Nikola Milenković (Mančester Siti) – Luka Mitrović (Inter) 2:2 (3:2 – zlatni gol); Ivan Šaponjić (Atletiko Madrid) – Boris Radunović (Mančester Siti) 4:2; Veljko Nikolić (Liverpul) – Luka Jović (Real Madrid) 2:1.