Darko Todorović novi šampion Mozzart All Star turnira

Podeli:
Mozzart

Darko Todorović novi je šampion Mozzart All Star humanitarnog turnira, koji ste mogli da pratite na kanalima Sport Kluba.

Todorović je u finalu sa 2:0 u pobedama savladao Ivana Šaponjića, koji je ‘branio’ titulu.

Do ‘trofeja’ došao sa Liverpulom, dok je Šaponjić vodio Totenhem.

„Igrao sam čvrstu odbranu, volim da igram sa Van Dajkom i Gomezom. Ovde su potrebni brzi štoperi, imao sam malo više sreće, postigao sam gol iz kornera. Malo sam se namučio. Bile su tvrde dve utakmice, snašao sam se bolje u odbrani. Želeo bih pohvaliti kompaniju Mozzart i Sport Klub, lepo je što je organizovana ova humanitarna akcija“, rekao Todorović.

Šaponjić je na prvom turniru vodio svoj Atletiko, da bi sada promenio tim.

„Prvo čestitam Darku, zasluženo je osvojio turnir. Podbacio sam, nisam se snašao najbolje. Moji bekovi su mnogo slabiji od Manea i Salaha. Nije mogla nikuda da se proturi lopta, a ja nisam bio na svom nivou. Oba turnira su odlično organizovana, mislim da su gledaoci mogli da uživaju„, rekao je fudbaler Atletika.

Teće mesto osvojio je Džanan Musa, koji je sa 2:1 u pobedama savladao Nikolu Milenkovića.

Mozzart

U centru pažnje je bio, pre svega humanitarni karakter čitavog takmičenja. Ukupno je sakupljeno 12.000 evra koji će biti donirani u takvu svrhu, od čega je kompanija Mozzart obezbedila 10.000 evra, dok je preostalih 2.000 evra došlo od gubitnih tiketa. Ova sredstva biće raspodeljena bolnicama u Srbiji i Bosni i Hercegovini, koji se bore protiv virusa korona.

Podsetimo i da je tokom prvog turnira prikupljeno 1.400.000 dinara koji su donirani Infektivnoj klinici u Beogradu.