Alsvenskan: Tri meča, tri remija

Fudbal ostalo 22. jun. 202020:54 > 21:03
Podeli:
Getty Images/Patrick Smith

Odigrana su tri meča trećeg kola švedske Alsvenskan lige i sva tri su završena bez pobednika. Mečevi Geteborg - Mjalbi i Sirijus - Haken završeni su rezultatom 2:2, dok u meču između Helsingborga i Elfsborga nije bilo golova.

Geteborg je jedva spasao remi u duelu sa Mjalbijem kod kuće. Gosti su vodili dva puta, golovima Bergstroma u trećem i Lofkvista u 59. minutu, ali su Brajsmir u 49. i Abraham u drugom minutu nadoknade doneli na kraju bod nekadašnjem velikanu i učesniku evropskih finala. Geteborg je osmi sa četiri boda, dok je Mjalbi četvrti sa bodom.

Isti rezultat bio je na meču Sirijusa i Hakena, a i istovetno se kretao rezultat. Gosti su oba puta vodili golovima Irandusta u 17. i Bengtsona u 33. minutu, dok su uzvraćali igrači Sirijusa preko Netabaja u 25. i Sugite u 61. minutu. Sirijus je sedmi sa četiri boda, dok je Haken 12. sa tri.

Helsingborg još nema postignut gol posle tri kola, ali je došao do prvog boda protiv Elfsborga. Sa druge strane Elfsborg je ostao neporažen i na petom mestu je sa pet bodova.