Šta reče!? Kako odgovoriti na najnepristojnije pitanje?

Fudbal ostalo 28. avg. 202023:42 > 23:51
Podeli:
Photo by Lachlan Cunningham Getty Images

Golgeter sa Islanda Vidar Ern Kjartanson našao se u bizarnoj situaciji kad ga je novinar pitao za komentar pročitavši mu uvredljive Tviter poruke navijača jednog kluba ljutih što je odlučio da prihvati ponudu drugog kluba.

Društvenim mrežama kruži kratak snimak intervjua islandskog reprezentativca Vidara Erna Kjartansona kome je po opštem mišljenju postavljeno najneugodnije i najbizarnije pitanje nakon što je odlučio da se posle nekoliko godina vrati u norveški klub Valerengu.

Povezano

Kjartanson (30) je popularan i izuzetno cenjen napadač u Skandinaviji. Tokom bogate karijere igrao je između ostalih za švedske klubove Malme i Hamarbi, izraelski Makabi iz Tel Aviva, ruske Rostov i Rubin, kao i kineski Džangsu, a u petak je potpisao novi ugovor sa norveškom Valerengom u čijem je dresu 2014. godine bukvalno eksplodirao pošto je na 33 meča postigao čak 31 gol.

U petak je tim povodom održana konferencija za medije, koja je u jednom trenutku pošla u vrlo čudnom smeru. Novinar je Kjartansona upitao za komentar pročitavši mu uvredljive Tviter poruke navijača Hamarbija ljutih što je odbio ponudu njihovog kluba i odlučio da se vrati u Norvešku.

Novinar je počeo da citira navijače i ređa uvrede, posle kojih je vidno šokiran, ali ipak pribran fudbaler kratko odgovorio:

OK„, a onda dodao: „Ovo svakako neću prevoditi na norveški…

Videćemo kakve će biti dalje reakcije tek Kjartanson bi dres Valerenge trebalo ponovo da obuče 13. septembra na utakmici protiv Brana.