Sveto Ljesar saopštio spisak za Litvaniju

Fudbal ostalo 22. okt. 202013:38 > 13:39
Podeli:
FSCG

Selektor futsal reprezentacije Crne Gore Sveto Ljesar objavio je spisak igrača koji će biti u konkurenciji za nastup u baražu za grupnu fazu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Za dvomeč sa Litvanijom, Sveto Ljesar je pozvao 16 igrača – golmani: Dragoljub Despotović, Milun Sekulić (Titograd), Borisav Ćirković (Onogošt), Balša Đurković (Bajo Pivljanin) i igrači: Luka Marković (Onogošt), Kosta Vuković, Ognjen Šušić (Bajo Pivljanin), Luka Vuletić (Square Dubrovnik, Hrvatska), Eldin Ćorović (Brskovo), Ilija Mugoša, Ivan Mugoša, Aleksandar Obradović, Marko Spasojević, Dejan Miličić, Nikola Vidaković, Petar Perošević (Titograd).

Futsal reprezentacije Crne Gore u petak počinje pripreme za utakmice protiv Litvanije. Izabranici Sveta Ljesara će trenirati u Tivtu i Podgorici, gde će 2. novembra sa početkom u 18 časova odigrati prvi meč. Revanš utakmica na programu je 8. novembra sa početkom u 18 časova i 30 minuta u litvanskoj Jonavi.

Pobednik dvomeča koji sledi, će nastaviti borbu za plasman na smotru najboljih selekcije Starog kontinenta, a ljubitelji fudbala u Crnoj Gori se nadaju i veruju da će to biti izabranici Sveta Ljesara.