Vešović ponovo na terenu, oporavak se nastavlja

Fudbal ostalo 25. nov. 202010:56 > 10:58
Podeli:
Getty Images

Marko Vešović, reprezentativac Crne Gore i fudbaler Legije, uspešno se oporavlja od teške povrede kolena, zbog koje je na pauzi već pet meseci, a prema poslednjim prognozama mogao bi da se vrati na teren početkom naredne godine.

Odlični ofanzivni vezista, koji je briljirao do trenutka kada je u meču protiv Šljonska, krajem juna, pokidao prednje ukrštene ligamente, posle operacije, izuzetno napornog perioda koje je proveo u ordinacijama, konačno je dobio zeleno svetlo da počne sa laganim radom.

Naravno, ovo nije kraj kada je oporavak Marka Vešovića u pitanju. Marko će i dalje nastaviti vredno da radi u teretani našeg trening centra, a svakodnevno će ići na terapije pod kontrolom lekara i fizioterapeuta. Sve nas raduje da je Marko dobio zeleno svetlo da prvi put posle juna meseca istrči na teren i počne sa laganim radom. Vešo, čekamo te”, piše na klupskom sajtu.

Marko Vešović nije bio u mogućnosti da pomogne selekciji Crne Gore tokom Lige nacija, ali će ukoliko sve bude u redu, biti na raspolaganju stručnom štabu državnog tima tokom kvalifikacija za Svetsko prvenstvo.

Povratak na teren se očekuje početkom naredne godine. U međuvremenu, Legija u šampionatu Poljske zauzima prvo mesto, posle deset odigranih rundi.