Miljore u Zagrebu: nisam lep, al sam lud

Podeli:
Pablo Miljiore, 31-godišnji argentinski golman, od srede je novi čuvar mreže Dinama iz Zagreba. Pored njega u klub su stigli i napadači Žunior Fernandes i El Sudani, pa je Zdravko Mamić još jednom očitao lekciju ovdašnjim fudbalskim radnicima. Dok kod nas klubovi tek razmišljaju šta će raditi tokom letnjeg prelaznog roka, Mamić već planove sprovodi u delo.

Ipak, u prvom planu je novi golman Dinama, popularni Loko, kome, sudeći po prvim izjavama tamošnjim medijima defintivno “stoji” pomenuti nadimak. Mediji posebno ističu kako je na promociju stigao u svetlucavom sakou, sa dijamantskim minđušama i lančićem. U Dinamo je došao pošto je četiri meseca proveo u zatvoru, zbog sumnji da je učetvovao u prikrivanju ubistva.

– Posle plaćanja kaucije, koja je izbosila 70.000 evra  i puštanja iz pritvora, zatvor je za mene gotova tema, o kojoj više ne razmišljam – rekao je novi čuvar mreže Dinama, a prenosiIndeks.

Objasnio je Argentinac i nadimak Loko.

– Tako su me nazvali zbog smešne face. Nisam lep, pa moram da pravim face – nasmejao se Argentinac, koji u „biografiji“ ima iseksi video.

– Videli ste taj video? Video sam i ja. Neka svako to oceni onako kako želi.

Argentinac je izabrao dres sa brojem 22.

– Uzeo sam taj broj jer on u Argentini obeležava ludake – rekao je Miljiore koji je na ramenu istetovirao legendu Boke Martina Palerma.

(Foto: MN Press)

Author: Sportal.rs