Stojković: Navijači Olimpijakosa nisu stopirali moj dolazak u klub!

Fudbal ostalo 29. mar 201423:05 > 23:20

Ergotelis usputna stanica ka Olimpijakosu. Tako je bilo pre dva meseca kada je stigao na Krit, a u drugi džep već je stavio dvogodišnji ugovor sa slavnim atinskim klubom koji se aktivira od leta.

A, onda, je došla utakmica njegovog sadašnjeg i budućeg kluba, četiri primljena gola i uvredljiv transparent od strane grupice navijača Olimpijakosa.

Sve to je izgleda bilo dovoljno da počnu priče o tome kako će se u Pireju preispitati i najverovatnije doneti odluku da ne angažuju reprezentativnog golmana Srbije.

Sa Krita ipak stiže glas da je ta opcija isključena jer je ugovor na dve godine potpisan odmah po dolasku u Grčku.

– Neistina je da su navijači Olimpijakosa stopirali moj dolazak u klub. To je nemoguće, jer pred sobom imam dvogodišnji ugovor sa atinskim klubom. Potpuno je druga priča to što me navijači Zvezde ili neki drugi ne vole, ali ja razmišljam samo o dobrim odbranama, boje dresova me više ne zanimaju. Navijači Olimpijakosa znaju da ću izgarati na svakoj utakmici – kaže Stojković.

Stojković se na Kritu zadesio najviše zbog činjenice da je golman Atletiko Madrida na pozajmici u Olimpijakosu standardni čuvar mreže, pa je srpskom golmanu sugerisano da održava formu na Kritu.

– Pomogao sam timu da ostane u ligi, na nekoliko utakmica nisam primio gol, a od jula ću pomoći Olimpijakosu u pohodu na evropske trofeje. Grčka je sjajna zemlja, svi su veoma ljubazni i planiram da ovde branim i živim još mnogo godina – zaključio je Stojković priču o (ne)dolasku u Olimpijakos.

Author: Novosti.rs