U Partizanu niko ne sme na Karadžića!

Gomila optužbi, pa zatišje. Iz Humske je u nedelju u prepodnevnim časovima putem saopštenja na račun predsednika FSS i Sudijske komisije otišla čitava lavina optužbi, a dan kasnije niko od čelnik aktuelnog šampiona Srbije nije bio raspoložen da „izdvojen iz mase“ prokomentariše bilo šta vezano za aktuelni trenutak i, kako rekoše, „najezdu slobodnih sudijskih uverenja“.

Režije i podvale sa kojima se Partizan susreće su tako ostale samo slovo na papiru.

– Neke stvari su prevršile meru i to smo konstatovali u saopštenju. Nema potrebe da ja ili bilo ko drugi komentariše bilo šta preko toga – kratko je rekao predsednik Dragan Đurić.

Jedan od trojice potpredsednika, Duško Jovanović, nas je zamolio da priču ostavimo za utorak, zbog gomile poslovnih obaveza i ne baš najbolje upućenosti u klupski stav povodom aktuelnih zbivanja. Preostala dvojica visokih čelnika crno-belih, potpredsednici Babić i Jovičić nisu odgovarali na naše pozive.

Nema sumnje da bi upravo njih dvojica imala šta da kažu, posebno da daju odgovor na pitanja kako su i zašto nedavno dali podršku ljudima koje sada napadaju iz svih oružja. Da podsetimo, Ratomir Babić je aminovao skorije promene u sudijskoj komisiji, dok je Jovičić godinama unazad najveći zagovornik lika i dela Tomislava Karadžića, čoveka koga Upravni odbor kluba najviše napada zbog sudijskih nepravdi.

Za razliku od klupske vrhuške, trener Marko Nikolić nije imao problem da se još jednom kratko osvrne na sve što se dešavalo u subotu uveče u Humskoj.

– Odigrali smo nedopustivo lošu utakmicu, sve ono što nas je krasilo do ovog vikenda, kao da je nestalo i izgubilo se i Vojvodina je to iskoristila da se nametne. Oni su apsolutno zaslužili da iz Beograda odu neporaženi, ali je sporan način na koji su to uradili, iz nepostojećeg jedanaesterca.

Sudija Bogdanović je u zapisnik uneo zvaničnu primedbu zbog uvreda koje je istrpeo od Nikolića po završetku utakmice.

– Neću to ni da komentarišem. Apsolutno me ne zanima niti znam šta je on upisivao u te zapisnike. Samo znam da sam ga ja na putu do tunela zaštitio od navijača, nismo imali verbalni duel. Nema predaje, ni govora o tome. To samo u Srbiji ima da se razlika od tri boda smatra kao nešto nedostižno, kao da je posao završen. Borićemo se kao lavovi – završio je Nikolić.

Author: Novosti.rs