Čačani angažovali Omegu Robertsa

Podeli:

Bivši defanzivac Crvene zvezde Omega Roberts pronašao je novi angažman u Superligi. On će u narednoj sezoni nositi dres čačanskog Borca, potvrdio je taj klub na zvaničnom sajtu. 

Doskorašnji prvotimac Mladosti iz Podgorice potipsao je profesionalni ugovor sa „zebrama“ i našao se u ekspediciji koja će narednih deset dana boraviti na Vlasinskom jezeru.

Liberijac jer na našim fudbalskim prostorima prisutan od 2011.godine kada je postao član Slobode iz Užica. Narednu sezonu provodi u Smederevu, a potom se seli u Crvenu zvezdu. U Beogradskom klubu nije dobio pravu šansu, a poslednjih šest meseci je proveo u Podgorici.

– ‘Želja nam je da u ovom prelaznom roku dovedemo proverene igrače. Posle Mutavdžića i Omega je potpisao ugovor sa našim klubom i nadam se da će biti pravo pojačanje. Veoma je dobro da su obojica danas otputovali na pripreme, tako da će biti sasvim dovoljno vremena da se adaptiraju i nametnu stručnom štabu’ – rekao je sportski direktor Borca Slobodan Ilić, po okončanju posla sa novim igračem.

(Fot MN Press)

Author: Sportal.rs