Dobar, loš, zao: Rafael pun pogodak pevaca

Fudbal ostalo 30. sep. 201020:34
Podeli:

Zamislite, promašite penal i dobijete crveni karton i opet budete verovatno najbolji igrač u svom timu. To verovatno može samo Rafael Van Der Vart.

Na meču protiv Tventea u Ligi šampiona, Holanđanin je još jednom pokazao da je veoma dobra kupovina. Za osam miliona funti, koliko je dobio Real Madrid, može se reći i cenkanje godine.

27-godišnjak, bivši kapiten Ajaksa i Hamburga, odagnao je sve sumnje da fizički ne može da se nosi sa „mrgama“ iz Premijer lige. Čak naprotiv. Na brzu brzinu, zadobio je poštovanje Harija Rednapa i saigrača i postao kultna ličnost na tribinama Vajt Hart Lejna.

„Promašio sam penal, postigao gol i dobio crveni karton. Nikada nisam igrao u takvom meču. Malo se čudno osećam“, rekao je Holanđanin.

Iako je jasno da će mnogo nedostajati svom timu u sledećem kolu protiv Intera, on je siguran da i saigrači mogu da izvuku dobar rezultat.

„Imamo sjajan tim, kvalitet na svim pozicijama. Što je najvažnije, sada imamo i samopouzdanje“, nastavio je suprug prelepe Silvi.

U narednom kolu, pevci dočekuju Aston Vilu, koja je u tranzicionom periodu. Verovatno ćemo još jednom videti koliko Rafael tehnički unapređuje ekipu iz Londona, koja sada ima neku sasvim drugu dimenziju. Osam miliona? Prava sitnica. A poslovanju Reala nekom drugom prilikom…

Author: Branislav Jocić