NIKOLIĆ: Prodaja igrača u pogrešnom trenutku

Podeli:

Uprava Partizna prodala je Danka Lazovića I Petra Škuletića, a ova odluka čelnih ljudi se ni malo ne dopada treneru ekipe. Marko Nikolić ističe da je u pogrešnom trenutku to urađeno, jer je klub ostao sa samo dva napadača – Nemanjom Kojićem i Ivanom Šaponjićem.

„Za nas je veliki hendikep odlazak njih dvojice, tu nema dileme. Da sam srećan, nisam, to sam rekao više puta. Pogotovo je pogrešan tajming odlazaka, trebalo je sve to da se uradi u boljem vremenskom periodu jer u sportu nije kao u biznisu, vreme je faktor“, rekao je Nikolić.

Crvo beli se nalaze  na pripremama u Beleku, strateg Patrizana dodaje da sada klub ima obavezu da dovede ozbiljne igrače ili reprezentativce iz mlađih kategorija.

Od novih igrača, došli su Stefan Babović, Ivan Bandalovski i Gregor Balažic.

„Stefan je od početka sa nama, a Bandalovski i Balažic su se kasno priključila. Kvalitetni su, pokazali su to, ali im nedostaje dve-tri nedelje rada, da bi bili u dobrom takmičarskom ritmu kao ostatak ekipe“, kazao je Nikolić.

Partizan će prolećni deo sezona početi protiv Voždovca u subotu, 21. februara. Crno-beli posle 15 utakmica imaju šest bodova više od drugoplasirane Crvene zvezde.

Author: Jelena Tomić