Podela u Partizanu oko novog trenera: Đukić, Milinković…

Fudbal ostalo 25. mar 201511:40 > 11:53
Podeli:
Sekretarijat FK Partizan odlučiće danas, kako je najavljeno, ko će voditi crno-bele u nastavku sezone.
Medijske špekulacije o novom treneru, u prethodna dva dana, ponovo su u centar interesovanja sportske javnosti plasirale priču o podeljenosti uprave oko pitanja da li Marka Nikolića uopšte treba menjati, kao i oko toga ko bi mogao da ga zameni. Kao prvo rešenje pojavilo se ime Zorana Milinkovića, trenera Voždovca, a njega je ubrzo „zamenila“ priča o povratku Miroslava Đukića, bivšeg trenera Partizana i selektora fudbalske reprezentacije Srbije, koji je nedavno dobio otkaz u Kordobi. 
Kako prenose pojedini mediji, Đukić se zahvalio na ponudi, obrazlažući to stavom da nema nameru da se vraća u Srbiju. A onda je je procurela i informacija da je Ljubiša Tumbaković stao na Nikolićevu stranu, čak i da je zapretio da će otići iz Humske ako ovaj bude smenjen. Podelu u upravi treba dodati i pritisak navijača, za koje se smatra da bi kraj Partizanove aut-linije najviše voleli da vide baš Đukića. 
Kako blo da bilo, Partizan bi morao, posle prodaje nekoliko ključnih igrača tokom zimskog prelaznog roka, da nađe rešenje za posrnuli tim i Crvenu zvezdu, koja polako „topi“ prednost stečenu u prvom delu sezone.

Author: SK