Dijego se vraća kući?

Posle nesuspešne epizode u Volfsburgu, prethodno i u Juventusu, gde je „trajao“ po sezonu, brazilski plejmejker Dijego (26) u potrazi je za novim klubom. Trener „vukova“ Feliks Magat u petak je poručio problematičnom fudbaleru da je „završio sa njim“, a dan kasnije oglasili su se i rukovodioci Volfsburga, koji su potvrdili da se za usluge Dijega interesuje klub u kome je ponikao, Santos, kao i Botafogo iz Rija. Konkretna ponuda, ipak, ne postoji, mada, kako navode nemački mediji, ukoliko bi se Brazilac odlučio za povratak u domovinu, njegov izbor bio bio Santos, klub u kome je ponikao, i koji ima velike ambicije u narednom periodu. Sveže krunisani šampion Kopa Libertadores (na slici), u čijim redovima nastupaju Nejmar, Elano, Ganso…jedan je od favorita za osvajanje brazilskog prvenstva koje je u toku.
U međuvremenu, Dijego je rekao da nije isključena i opcija da ostane u Nemačkoj, ali je dodao da nije dobio konkretnu ponudu nekog kluba iz Bundesa. 
Ovaj fudbaler je, da podsetimo, nedavno kažnjen sa pola miliona evra jer je napustio hotel veče uoči meča sa Hofenhajmom u poslednjem kolu prethodne sezone, posle saznanja da nije u startnoj postavi. Volfsburg je taj meč dobio i tako se spasio ispadanja u „cvajtu“.

Author: Sportal