CONCACAF Gold Kup: Egzotični fudbal na SK1

Podeli:
Još jedna novina na Sport klubu, malo egzotičnog fudbala – od prvog do poslednjeg trenutka prenosićemo CONCACAF Gold Kup, odnosno, prvenstvo Severne i Srednje Amerike.

Trofej će braniti Sjedinjene države, koje će biti domaćin turnira zajedno sa Kanadom.Tim Jirgena Klinsmana je u fantastičnoj formi u poslednje vreme, pobedili su u prijateljskim utakmicama i Nemačku i Holandiju. Plan je da se napadne svetska titula u Kataru 2022. a kada Amerikanci nešto shvate ozbiljno, onda urade to baš ozbiljno.

Kanada ima zanimljiv tim, a u toj zemlji se upravo zavšilo Svetsko prvenstvo za dame, pa će se tako groznica buba mare samo nastaviti u ovoj zemlji.

Još jedan od favorita je Meksiko, naravno, oni uvek imaju dobar tim. Na papiru, njihov tim na Gold kupu biće bolji od onog koji je nastupio na Kopa Amerika. Samo, problem je što se povredio najbolji igrač Čičarito.

U favorite iz senke treba strpati Kosta Riku. Tikosi su bili pravi hit Svetskog prvenstva u Brazilu, a na ovom turniru imaće uglavnom sve igrače koji su bili i na tom turniru. Ali, neće imati najboljeg među najboljima, golmana Reala Kejlora Navasa.

Ovim selekcijama, suprotstavićete se egzotični timovi kao što su Honduras, Trinidad, Gvatemala, Jamajka. Iznenadićete se za koliko ovih igrača ste čuli, a uživanje je zagarantovano svake noći.

Author: SK