AEK dobio konkurenciju za Miloja u vidu posrnulog velikana

Fudbal ostalo 23. apr. 202121:32 > 21:34
Podeli:
Srdjan Stevanovic/Getty Images

Sve su veće šanse da će se nekadašnji trener Crvene zvezde Vladan Milojević vratiti u Grčku. Glavni favorit za njegovo dovođenje bio je AEK, ali nije on jedini.

Kako prenose tamošnji mediji sa Milojevićem u kontakt navodno su stupili čelni ljudi atinsko Panatinaikosa. Zeleni i dalje imaju trenera, to je Laslo Bolonji. Međutim, pošto će jedan od najvećih grčkih klubova, nekadašnji finalista Kupa šampiona i polufinalista Lige šampiona, završiti još jednu sezonu bez trofeja, a vrlo verovatno i ostati bez Evrope, Bolonji bi lako mogao da bude bivši.

A kao prvi pik navodi se Milojević, koji je napravio ime u Grčkoj vodeći Panionios. Od Milojevića bi se praktično očekivalo da napravi isto ono što je i sa Crvenom zvezdom, s obzirom da već tri godine uopšte nije Panatinaikos igrao Evropu, u grupnoj fazi nekog UEFA takmičenja nije učestvovao od sezone 2016/17. a u Ligi šampiona od 2010/11. a sezonu kasnije klub je zabeležio poslednje evropsko proleće.

Velika je suša i što se trofeja tiče s obzirom da su Zeleni poslednji trofej osvojili pre sedam godina u kupu, a u prvenstvu pre tačno 11 godina.

Komentari

Vaš komentar