Azijska LŠ prvi put u ex-Yu – ekskluzivno na SK!

Fudbal ostalo 8. dec. 202014:5517 komentara
Podeli:
fudbal lopta stadion
Shutterstock, Inc

Na kanalima Sport kluba od naredne godine uživaćemo u još jednom kvalitetnom fudbalskom takmičenju. U pitanju je azijska Liga šampiona.

Ekskluzivni ugovor kompanije „United Media“ podrazumeva prava na najatraktivnija takmičenja AFC, uključujući i reprezentativne i klupske aktivnosti u azijskom fudbalu. Od toga se kao najvažnija takmičenja izdvajaju azijske kvalifikacije za Svetsko prvenstvo, azijska Liga šampiona i AFC kup, a sve to od 2021. do 2024. godine.

Generalni sekretar AFC Dato Vindsor Džon istakao je da je zadovoljan ekskluzivnim partnerstvom koje po prvi put dovodi takmičenja AFC u jugoistočnu Evropu.

„Uvereni smo da će Sport klub približiti AFC takmičenja milionima navijača u regionu. Ovaj ugovor pokazuje vrednost AFC takmičenja ne samo u Aziji, već i šire, a mi smo zahvalni ‘United Media’ na poverenju koje pokazuju budućnosti azijskog fudbala sklapanjem ovakvog sporazuma„, rekao je Džon.

Izvršni direktor Sport kluba Nemanja Simeunović rekao je da je oduševljen dodavanjem AFC takmičenja u već bogat program Sport kluba.

„AFC takmičenja će se savršeno uklopiti u izvanrednu programsku šemu u okviru tri glavna stuba našeg programa, a to su fudbal, košarka i tenis“, rekao je Simeunović i dodao:

U okviru svake od ovih oblasti Sport klub prikazuje širok spektar programa. Tu su UEFA takmičenja, Euro 2020, Premijer liga, La liga, nemačka Bundesliga, kvalifikacije za SP Južne Amerike, holandska liga, FA kup, kineska Superliga, ruska Premijer liga. Ukupno imamo više od 30 fudbalskih takmičenja, a tu su i Evroliga i Evrokup, kao kruna evropske košarke, zatim ATP i WTA teniski turniri svih serija AFC takmičenja će biti shvaćena veoma ozbiljno jer svaki deo našeg programa ima dobru i široku promociju, profesionalne i sportsko-fanatične komentatore, kao i odlične vesti koje sve to prate nekoliko puta dnevno“.

Nakon ozvaničenja saradnje oglasio se i izvršni direktor kompanije „Football Marketing Asia“ Patrik Marfi.

„Drago nam je što smo doveli „United Media“ kao još jednog cenjenog medijskog partnera u Evropi. Uvereni smo da će oni dalje ojačati prisustvo visokokvalitetnog azijskog fudbala u Evropi„, zaključio je Marfi.

Ljubitelji fudbala moći će da uživaju u najboljim azijskim takmičenjima od 2021. do 2024. godine.

Komentari

Vaš komentar