Bivša žena Danija Alveša ubeđena u njegovu nevinost

Dani Alveš i Džoana Sans
Photo: Han Yan

Bivši odbrambeni igrač Barselone, Dani Alveš i dalje je u zatvoru, nakon što je početkom januara uhapšen pod optužbom da je silovao 23-godišnju devojku u jednom od toaleta noćnog kluba u Barseloni, 30. decembra 2022. godine.

Sam Alveš je tvrdio da je nevin, iako je nekoliko puta menjao svoju verziju incidenta, a na poslednjem ročištu odlučeno je da je protiv njega prikupljeno dovoljno dokaza, kako bi ostao u pritvoru.

Alvešova bivša supruga, Dejna Dinora, dala je intervju listu „Marka“, u kojem je rekla da je ubeđena u nevinost bivšeg muža, sa kojim ima dvoje dece.

Povezane vesti

„Dobro je, ostao je jak i njegovo ponašanje je dobro. Dani Alveš ima porodicu i mnogo puta se dešava da ono što je rečeno, nije istina. To je nešto što opteređuje i živote naše dece, za njih je to teška situacija. Ja sam majka i kada deca pate i ja patim. Ovo je loše vreme, ali proći će. Nisam ga pitala za različite verzije, jer znamo da je nevin. U to nema sumnje. I deca i ja smo ubeđeni u njegovu nevinost. Dokazaće se da je Dani Alveš nevin sigurno i da će sve biti u redu“, rekla je Dinora.

Manje jasna je sadašnja partnerka Brazilca, Džoana Sans, koja nikada nije javno podržala Alveša, posle celog slučaja i njegovog hapšenja. Španski mediji smatraju da je vrlo verovatno da će proslavljeni fudbaler veći deo godine provesti iza rešetaka, dok situacija ne dobije neki konkretniji sudski epilog.

Komentari

Vaš komentar