Đurovski za SK: Mi smo voleli fudbal, sada igraju zbog para

Fudbal ostalo 26. jan. 202120:18 > 20:207 komentara
Podeli:
Milko Đurovski
Printscreen / SK

Milko Đurovski je gost najnovije emisije "Sportlight". Iskren, spontan, impulsivan, emotivan, i u ovom pojavljivanju je pokazao da je jedinstven i svoj, da ne sluša nikoga do sebe, pa ni voditelja emisije. Mnogo toga je rekao gde bi većina igrača imala neke mnogo umerenije i diplomatskije odgovore. Ali, zato je on Milko!

Da li je istina da je igrao samo kada mu se htelo? Kako je uspevao da igra fudbal i živi punim plućima, uključujući izlaske, alkohol i cigarete.

Čućemo i njegovu jedinstvenu teoriju o konzumiranja alkohola i zašto treba piti dok igraš, a ostaviti piće po prestanku karijere.

Koja je prava istina o njegovom prelasku iz Zvezde u Partizan?

Šta spaja njega i Stiv Džobsa?Kako je u Holandiji trenirao samo dva puta nedeljno, a bio toliko obožavan da su štampali knjigu „Mangup Milko“?Zašto je on zadovoljan svojom karijerom, a svi drugi ne?

U emisiji pored Milka o njemu govore Dragan Džajić, koji nam priča da li je pokušao da ga odgovori  od prelaska u Partizan, Žarko Zečević koji ne smatra da ga je Partizan kidnapovao i njegov brat Boško Đurovski, koji  tvrdi upravo  suprotno!

Pisac i novinar Branko Rosić ispričaće nam kako mu je bilo važnije da popije kafu sa Milkom nego da ode na zakazani intervju sa predsednikom Slovenije, Milanom Kučanom.
Sve ovo i još mnogo toga pogledajte u sredu u 19:30 Sportlight SK1.

Komentari

Vaš komentar