FK Miljakovac zove: Otkupite golove u humanitarne svrhe

Podeli:
poziv donatorima
FK Miljakovac

Fudbalski klub Miljakovac je, kao klub sa društveno odgovornom misijom, odlučio da svoje prvo učešće u zvaničnim takmičenjima stavi u funkciju humanitarnih akcija.

Miljakovčani su pozvali sve zainteresovane kompanije i pojedince da „otkupe” golove koje njihovi igrači postignu na utakmicama „Fair play Zimske lige” i tako postanu prijatelji kluba i donatori. Svaki gol vredeće minimum 5.000 dinara, a donatori mogu donirati sredstva humanitarnoj organizaciji koju oni odaberu.

Takođe, donatori su u mogućnosti da otkupe golove na jednoj utakmici, ili na svih pet mečeva, a fudbaleri Miljakovca će nakon svakog susreta, putem društvenih mreža, da se zahvale i posvete pogotke kompanijama, ili pojedincima koji će postati donatori humanitarnih organizacija.

Najbolji strelac kluba do sada je Filip Ranković, koji je na 7 prijateljskih i humanitarnih utakmica postigao 11 pogodaka. Ranković pozdravlja akciju svog kluba i poziva sve ljude dobre volje da se priključe istoj.

Privilegija je biti deo kluba koji je mnogo više od fudbala i svi smo ponosni na humanitarne akcije koje smo do sada sproveli. Naša želja je da nastavimo u istom smeru. Pozvao bih sve kompanije i pojedince koji su u mogućnosti da se uključe u akciju i doniraju sredstva za golove koje postignemo u okviru takmičenja koje nas očekuje. Sve će dati još veći motiv saigračima i meni na utakmicama i nadam se da ćemo još jednom iskoristiti fudbal i pomoći nekome”, izjavio je golgeter „Radničke klase” sa Miljakovca.

Fudbaleri Miljakovca će nastupati u okviru grupe A „Fair play Zimske lige”, u kojoj se nalaze zajedno sa FK Stojnik, FK Dedinje, FK Veliki Borak i FK Novi Beograd. Nakon grupne faze, ekipe iz grupe A i B se ukrštaju po pozicijama, tako da igrače Miljakovca očekuje još jedna utakmica koja će odrediti plasmane ekipa.

Svi donatori će imati mogućnost da sponzorišu golove sa pet utakmica Miljakovčana. Pozivamo sve zainteresovane donatore da se jave putem društvenih mreža FK Miljakovac, ili na mejl [email protected]

Komentari

Vaš komentar