„Gale 7 kamp“ ove godine u Vrnjačkoj Banji

Fudbal ostalo 21. apr. 202216:12
Podeli:
Gale 7 Kamp
Gale 7 Kamp

Dragan Tomić Gale, reprezentativac Srbije u futsalu i ove godine organizuje bazični fudbalski i futsal kamp.

Treći po redu „Gale 7 kamp“ održaće se u Vrnjačkoj Banji od 25. do 28. juna.

Tomić je okupio tim sastavljen od nekoliko stručnjaka iz različitih oblasti, a kamp će obuhvatiti sve elemente koji čine moderni fudbal.

Uz uobičajene fudbalske treninge, rad u kampu obuhvata testiranje motoričkih sposobnosti,edukaciju na temu psihologije u sportu, ishrane, prevencije od povreda, video analize treninga i utakmica, a uz učenje, kroz zabavu i druženje insistira se na formiranju pravih vrednosti i međuljudskih odnosa.

„Učesnici će imati fudbalske treninge sa licenciranim trenerima koji imaju iskustvo, preko 10 godina rada sa decom. Treninzi futsala biće u hali ‘Vlade Divac’ gde će treninge voditi treneri koji su deo štaba futsal reprezentacije Srbije. Svaki dan će biti neki vid edukacije iz različitih oblasti, poput psihologije u sportu, koju je predaje Andrija Gerić i reakcija dece je bila sjajna. Imaćemo i predavanje na temu Ishrana kod sportista, unos tečnosti. Uz to, učesnike očekuju zabavni kvizovi, nagradne igre, razna takmičenja. Deca će biti generacijski podeljena u četiri grupe uz dva trenera za futsal“, najavljuje kamp aktuelni srpski futsal reprezentativac i dodaje da je sve urađeno planski i prati aktuelne trendove u modernom fudbalu.

Treba dodati da mogu da se prijave deca starosti od 7 do 15 godina i nije nužno da treniraju fudbal. Svi učesnici imaće organizovan smeštaj i hranu, zadužiće opremu, a glavna nagrada za jednog od polaznika biće trodnevno putovanje u Belgiju sa oba roditelja, gde će biti gost na utakmici Galetovog kluba, a posetiće znamenitosti Brisela i stadion Anderlehta.

Koordinator i glavni trener, Nemanja Miljanović i Mario Kraguljac plasiraće ceo program kampa, a zainteresovani mogu da se prijave i dobiju ostale detalje o kampu na broj telefona: +381 64 9447085,ili putem društvenih mreža gde mogu da vide šta sve pruža „Gale 7 kamp“.

Komentari

Vaš komentar