Grčka: Na oba meča po 2:2 i četiri crvena kartona

Podeli:
REUTERS/Miguel Vidal

Odigrana su poslednja dva susreta 13. kola Superlige Grčke. Na oba meča nije bilo pobednika, uz istovetan rezultat - 2:2. A pored golova bilo je i crvenih kartona.

Jedan od kandidata ya visok plasman AEK ponovo nije uspeo da pobedi. Igrao je protiv Volosa samo 2:2, mada na kraju mogu i da budu zadovoljni bodom. Jeste tim sa Nove Filadelfije poveo već u trećem minutu golom Tankovića, ali su Ferari u 16. i Varda u 34. minutu doneli preokret. Ansarifard uspeva da donese izjednačenje u 70. minutu i tako je atinski tim izbegao poraz, iako je od 74. minuta igrao sa igračem manje zbog crvenog kartona Paulinja. Do kraja meča nije više bilo golova, ali je bilo isključenja. Po jedno sa obe strane. Kod Volosa isključen je Kolombo u 85. a kod domaćih Skahov u 88. minutu.

AEK je četvrti na tabeli sa 24 boda, tri manje od trećeplasiranog PAOK, pet od drugoplasiranog Arisa, a čak osam od lidera Olimpijakosa. Volos je sedmi sa 16 bodova.

Istovetan rezultat bio je u duelu Janine i Asterasa. Gostujući tim koji vodi Milan Rastavac imao je prednost 2:1 u 84. minutu i igrača više od 54. ali je dozvolio da Krizman postigne gol u 86. i praktično izbije Asterasu dva boda. Sa tim bodom Asteras je šesti i ima 17 bodova, dok je Janina 10. sa 13.

Komentari

Vaš komentar