Halilhodžić: Dugo nije bio drogiran, pa priča gluposti

Fudbal ostalo 3. apr 202212:001 komentar
Podeli:
Getty Image

Vahid Halilhodžić kao selektor uspeo je da se sa nacionalnim timom Maroka plasira na Svetsko prvenstvo u fudbalu, što je izazvalo veliku pažnju. Nekadašnji fudbaler Monaka i PSŽ Žerom Roten imao je zanimljiv komentar na račun selektora, na šta mu je on sada odgovorio prilično direktno.

„Simpatičan je. Pravi je fudbalski fanatik, ali na poslu, na dnevnoj bazi, to je više nego iscrpljujuće. Želi da bude on taj koji će se brinuti o svemu. On ne veruje svojim pomoćnicima. Uz tehnologiju koju danas imamo, ne možete da ne verujete ljudima u svom stručnom štabu. Ne možete upravljati svime. Treba biti i dobar psiholog sa igračima, a Vahid to nije. Ostao je zarobljen u devedesetim godinama, danas to više ne prolazi. Usudio se da precrta jednog od svojih najboljih igrača Zijeka zbog nespojivosti temperamenta. Zatim ne uvažava ni svoje pomoćnike. Njegovi pomoćnici su tu da postavljaju čunjeve… Kad radiš sa ovakvim karakterom, postaneš umoran.

Ne prihvata dijalog ni suprotna mišljenja. Trebalo bi da slavi plasman na Svetsko prvenstvo s marokanskim narodom i igračima, ali ne, ni pobedu ne možete proslaviti kako treba. Trebalo je videti prizore slavlja, a igrači su se suzdržavali“, rekao je Roten pre par dana.

Posle žreba za SP Halilhodžić je razgovarao sa novinarima i jedan od njih ih je pitao da prokomentariše Rotenove reči, što je on i učinio.

„Verovatno dugo nije bio drogiran, pa priča gluposti“, rekao je Halilhodžić.

 

Komentari

Vaš komentar